Wij zijn Rob en Marieke en wonen in het “Limburgse” Meerlo.  Sinds 2006  zijn we helemaal “verliefd” op dit mooie ras. Het zijn zulke lieve, ondeugende, stoere hondjes, ze blijven je elke dag verbazen en animeren…

 

In 2006 zijn we op zoek gegaan naar onze eerste hondjes, nadat we deze aangekocht hadden, begon de liefde voor het ras te groeien.We wilde meer met onze hondjes bezig zijn en al snel kwamen we tot de conclusie dat we shows wilde lopen en onze eigen hondjes willen gaan fokken. We hebben ons eerst veel verdiept in de ras kenmerken, bloedlijnen en show resultaten.

 

In het voorjaar van 2009 hebben we de knoop definitief “door gehakt” en besloten om onze eigen kennel te beginnen.Zo werd Le Petit Favorie een feit. We hebben in dat jaar 2 hele mooie nieuwe hondjes aan mogen kopen zodat we een mooie basis hebben voor onze kennel.

 

We hebben in het opzetten van onze kennel heel veel hulp gehad van een aantal ervaren mensen, zonder hun hulp, steun en advies waren we niet gekomen waar we nu zijn, bedankt hiervoor !

 

Via onze website willen we U graag laten kennismaken met onze Franse bulldogs. We wensen U dan ook veel surfplezier ! Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen.

 

Vriendelijke groeten

Welkom op de website van le Petit Favorie...
Marieke - Rob & Sven

-0031 (0)478 850576

-0031 (0)6 53801789